fbpx
by Rika De Meulemeester

Infoavond Kruisem 47

Dinsdag 19 februari 2019

Nieuwbouwproject Kruisem 47 – Ervaar licht, ruimte en rust!

Op dinsdag 19 februari vanaf 19u verwelkomen wij u graag in ons vernieuwde kantoor voor de infoavond over het nieuwbouwproject Kruisem 47.

Tijdens deze avond zal het nieuwbouwproject voorgesteld worden en is er ook de mogelijkheid om de plannen in te kijken. Klik hier en schrijf je in!

De projectsite situeert zicht in de Brouwerijstraat in Kruishoutem (voor 1/1/2019 Ommegangstraat). Op de site, waar nu nog een grote witte villa staat, zal zich een residentie ontwikkelen met 21 twee slaapkamer appartementen van +100m².

Het Fidesco team zal u tijdens deze infoavond graag informeren en adviseren omtrent dit project. Uw vragen zullen wij zo goed en volledig mogelijk proberen beantwoorden.

Ook voor investeerders is dit een interessant project. Daarom zal tijdens de presentatie een simulatie gemaakt worden van het te verwachten rendement.

Details van de infoavond:
Dinsdag 19 februari 2019, 19u
Brouwerijstraat 12
9770 Kruisem
GPS-adres: Ommegangstraat 10, Kruishoutem

Wilt u meer te weten komen over dit project en de beschikbare appartementen? Schrijf je dan nu in voor de infoavond via onderstaand formulier of bel naar 09/278 78 78.

Tot dinsdag 19 februari!

Volg ons op Facebook om op de hoogte blijven van de laatste nieuwigheden. Klik hier en volg ons vanaf nu!

Schrijf je in door onderstaand formulier in te vullen

Dit evenement is afgelopen, inschrijven is niet meer mogelijk.
Wenst u een afspraak om het project te leren kennen, vul onderstaand formulier in en we verwelkomen u graag op ons kantoor.


Ik ben belegger

*Uw gegevens worden gebruikt om een afspraak vast te leggen en om u te contacteren ivm vastgoedprojecten die aansluiten bij uw interesses.

Tot dan!