fbpx

Troeven

Troeven

by Stijn

Onafhankelijk

Fidesco is niet gelieerd aan banken, verzekeringsmaatschappijen, projectontwikkelaars of fiscale kantoren, maar werkt op een volkomen onafhankelijke manier met deze actoren samen.

Persoonlijke aanpak en vertrouwen

Het woord “fides” in Fidesco weerspiegelt de basis van onze vertrouwelijke, persoonlijke aanpak, de lange termijn visie en de financiële gemoedsrust die onze klanten weten te appreciëren. Onze contacten met vermogensbeheerders, pensioenverzekeraars en vastgoedontwikkelaars reflecteren diezelfde persoonlijke aanpak en vertrouwensband. Wij kennen steeds het team achter de schermen en hebben er veelvuldig persoonlijk contact mee.

Financieel advies

Door het continu monitoren van de financiële markten, zullen we economische inzichten ombuigen in winnende beleggingsstrategieën.

Risico-controle

Fidesco investeert continue in know-how en adviseert de modernste technieken die risico-controle inbouwen in het beheer van de portefeuilles.

Veiligheid

Fidesco is geen beheerder en laat de financiële geldstromen van klanten dan ook enkel rechtstreeks lopen via gekende financiële instellingen. Bovendien wordt het vermogen steeds gespreid over geselecteerde en gereputeerde internationale vermogensbeheerders.

Onze missie

Fidesco heeft als missie het vermogen van haar klanten zorgeloos te laten groeien via onafhankelijk, persoonlijk financieel advies met ingebouwde risico-controle.

Filip Desmet - Fidesco

Filip Desmet
Zaakvoerder

Phone: +32 496 162 162
Mail: filip@fidesco.be

Over Fidesco

Fidesco is een onafhankelijke vermogensadviseur die families en vennootschappen coacht inzake beleggingen, vastgoedinvesteringen en pensioenopbouw.